De pendeljuf


Uiteindelijk wil iedereen hetzelfde: genieten van het leven.

Leven vol Liefde en Licht, jezelf zijn. Energieke en inspirerende workshops pendelen voor meer levensgeluk.
Door de aangereikte handvaten en het aangeleerde te ervaren, kom je meer in je eigen kracht te staan en verkrijg je helderheid of inzichten. Door het geven van deze workshops hoop ik zo mijn bijdrage te leveren aan een mooiere wereld.

Alles is energie; als twee-jarige hoorde en zag ik andere lagen en voorspelde ik van alles. Fasen waren er in mijn leven waarin ik niets van mijn gevoeligheid wilde weten. Uiteindelijk heb ik door levenservaring en studie deze gevoeligheid kunnen ombuigen in iets moois. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent!

Yoga, de natuur in, mijn dochter, levenspartner Tom en onze energieke Caveliertjes zorgen voor veel levensgeluk. Na een onverwachte spoedoperatie gevolgd door een bijna-doodervaring veranderde mijn leven rigoreus. De grote ommekeer! LEVEN en GENIETEN en zinvol bezig zijn.

Je bent van Harte Welkom voor een energieke workshop pendelen.
Hartegroet Ilse

Alle Antwoorden aan een Draadje

Bekroning op mijn werk


Geïnterviewd door de Happinez met een in totaal 6 pagina's tellend artikel in de speciale intuïtie uitgave van mei 2022.

Het artikel beschrijft allerlei leuke en interessante wetenswaardigheden van het pendelen, Het ontstaan ervan, tot en met hoe je de pendel het beste kunt gebruiken in deze tijd. Het is een heel erg leuk artikel geworden in een blad waar je blij van wordt.

Verlengstuk van je Intuïtie