Pendel workshop

Door middel van pendelen kan je antwoord krijgen op allerlei (levens)vragen. De pendel wordt gebruikt als instrument om energie op te vangen en deze te “vertalen” naar bruikbare informatie. Door de energie komt de pendel in beweging en gaat de pendel slingeren. Vanuit onze oorsprong zijn we zeer gevoelig en onbewust voelen we veel dingen aan. Door allerlei invloeden zijn we deze diepe connectie met het “voelen en weten” soms kwijt. Met behulp van je pendel haal je deze “onbewuste” essentiële informatie weer naar boven.


De Pendel

De pendel, een mooi kristal of metalen gewicht aan een ketting. Natuurlijk bewegend in het ritme van de energie stromend door je vingers. Links- en rechtsom of op en neer.

Intuïtie

Leren vertrouwen op je eigen gevoel. Goed geaard, ontspannen en in alle rust jezelf verbinden met de bron. Je wordt een doorgeefluik van de universele energie.

Levensvragen

Wat je altijd al wilde weten over ...
Voordat jouw vragen beantwoord worden, is het van belang te weten te komen of de vraag op dat moment wel gesteld kan worden.

Huis en tuin

Waar je ook bent, wat je ook doet, de pendel komt altijd van pas. Een verloren geraakte sleutelbos terugvinden of even pendelen of die cursus juist wel of niet geschikt voor je is.

Bovis schaal

Met behulp van de levensenergiekaarten wordt de Bovis gemeten van allerlei voedingsmiddelen en andere zaken. Met de Boviswaarde heb je je eigen keurmerk in handen.

Pendel Angels

Heb je Pendelen Basis gevolgd dan ben ook jij een heuse Pendel Angel. Welkom bij de club, ook de heren trouwens, van witgevleugelde stralende engelen.